Fii prezent, fii vizibil, fii online!

Ai o afacere în mediul offline și nu faci vânzări? Ai încercat diverse metode de promovare tradițională, cum ar fi afișe, pliante sau reclame la radio? Sunt expirate demult, sunt ineficiente și arunci pe geam o sumă importantă de bani.

Demult omenirea și-a mutat gândurile, problemele și interesele în mediul online. Care e primul lucru pe care îl face oricine când vrea să afle o informație? Caută pe Google, nu în cartea de telefoane sau pagini aurii

Dacă vrei ca potențialii tăi clienți să afle de existența ta, ce vinzi și cum le poți rezolva problemele cu produsul tău, un site web este soluția. Imaginează-ți că un client caută pe Google „service auto” și să presupunem că afacerea ta este un service auto. Dacă afacerea ta nu are un site, concurența va apărea în lista de căutări și va atrage clientul prin simplul fapt că are o prezență în online.

În acest exemplu este doar un client, dar gândește-te câte milioane de oameni caută lunar produsul/serviciul pe care îl oferi, dar nu pot ajunge la tine. Aproape nimeni nu mai citește presa scrisă, nu mai e atent la anunțurile stradale sau afișe. Toată bătălia este în online. Iar dacă tu nu ești acolo, ai pierdut-o deja înainte să o începi.

Echipa noastră caută zilnic cele mai moderne template-uri pentru a crea un echilibru între afacerea ta și cum vor clienții să le fie prezentată în online. Investim mult timp în calitate și noutate, iar acest lucru e vizibil în toate proiectele noastre.

Dacă afacerea ta încă se chinuie în offline, fă primul pas spre a o salva și hai să o mutăm împreună în online. Te așteptăm la o consultanță gratuită! 

site de prezentare