Facebook Ads – spațiul tuturor conectărilor

Care e primul lucru pe care îl face oricine când are câteva minute libere?
Ai ghicit! O scurtă intrare pe Facebook, Instagram sau Tik Tok. Oamenii se tem de două lucruri: singurătate și plictiseală, iar cum cele două vin la pachet, tind să le evite.

Hai să ne imaginăm un scenariu: tu ai o firmă care dorește să-și vândă produsul. Persoana aflată în pauza de masă care-și petrece timpul pe Facebook este un posibil client. Și nu e doar ea, mai sunt milioane de posibili clienți care își petrec timpul pe social media între 10 minute și 4 ore pe zi. Cum vei reuși să te conectezi cu ei?

Agentie Facebook Ads

Aici intervin avantajele social media care te conectează cu potențialii tăi clienți.

Cum te promovezi pe social media?

Există două modalități prin care poti să ajungi la clienți:

1. Promovare prin Facebook Ads & Organic

Rețelele de socializare sunt suprasaturate! Dar chiar și așa, oamenii le preferă și petrec mult timp pe ele. De ce? Pentru că sunt conectați cu alți oameni, instituții sau evenimente. Această conectare le dă o stare de bine și apartenență la grup. În același timp, oamenilor le place să fie surprinși, să citească postări originale și să vizualizeze filmulețe și fotografii de calitate.


Te întrebi cum îți poți promova afacerea în mod organic pe social media? Prin originalitate, calitate și elemente surpriză. Noi îți creăm un profil public în acord cu produsul și valorile pe care le promovezi. Păstrăm legături strânse cu clienții actuali și atragem noi clienți prin regularitatea cu care postăm texte, fotografii sau filmulețe de impact.

2. Promovare pe Social Media prin Reclame plătite

Sigur îți amintești momentele în care dai scroll pe Facebook și la fiecare 3-4 postări, îți apare o reclamă. Pe unele le citești, dar pe altele nu. Te-ai întrebat vreodată de ce vezi pe Facebook atâtea reclame care nu sunt pentru tine? Pentru că oamenii de marketing n-au setat un public țintă pentru produsul respectiv, ci toată populația.

Ce înseamnă asta mai exact? Bani aruncați pe apa sâmbetei!

Campaniile plătite pe care le creăm pe Facebook Ads îndeplinesc, cum le spunem noi, 3 principii de funcționare:

1. cercetarea profilului grupului țintă
2. targetarea în funcție de criterii sociale, demografice și psihologice
3. echilibru între text (documentat, atractiv și original) și fotografie

Social media nu a fost niciodată un teren mai bun decât acum pentru a-ți crește numărul de clienți și a rămâne conectat cu ei. Oamenii caută lucruri care să-i surprindă, să-i scoată din rutină și să le mențină atenția. Echipa noastră știe cât de important e să-ți cunoști publicul țintă pe social media.

Noi îți creștem vânzările și te conectăm cu clienții tăi prin postări originale, reclame targetate sau filmulețe cu impact. Hai să vedem care e formula care i se potrivește afacerii tale, la o consultanță gratuită sa decidem impreuna care strategie de social media ti se potriveste!

Marketing online