Fii cu un pas în fața concurenței!

De câte ori ai căutat ceva pe Google și ai intrat pe a doua pagina cu rezultate? Foarte rar sau niciodată! De ce? Pentru că ai găsit ce căutai în prima pagină, în primele 3-4 rezultate. Ce se întămplă însă cu site-urile din pagina 2, 3, 4…? Nimic. Clienții nu ajung la ele, prin urmare nu fac vânzări.

Agentie SEO Cluj

Te întrebi care e secretul site-urilor care apar pe prima pagină a listei de căutări Google? Răspunsul este SEO – Search Engine Optimisation. Hai să îți explic pe scurt ce înseamnă promovarea SEO pentru afacerea ta:

Google este foarte șmecher. Dar în același timp vrea să promoveze site-urile cu un conținut de calitate, care nu conțin multe reclame, sunt mobile-friendly și conțin texte originale (copywriting bun).

Ceea ce face promovarea SEO este să pregătească site-ul tău pentru a fi urcat în lista de căutări organică de la Google. Fără reclame, fără bani aruncați pe geam și fără bătăi de cap. Doar texte de calitate, adaptare la ultimele cerințe Google și la dorințele clienților. E doar o chestiune de timp până urci în vârful rezultatelor Google.

Noi îți optimizăm site-ul ținând cont de toate reglementările, iar tu ai cea mai bună strategie de vânzare pe termen mediu și lung. Te așteptăm la o consultanță gratuită unde construim strategia durabilă a afacerii tale!

promovare seo