Growth hacking marketing

Află ce-și doresc clienții tăi pentru a știi ce și cum să le oferi!
Așa se traduce Growth Hacking-ul – secretul succesului companiilor precum Dropbox Revolut sau Uber.
Un growth hacker are doi mari piloni de la care nu se abate atunci când construiește strategia de marketing: măsurarea și testarea. Noi ne folosim de acești piloni ca să creștem vânzările oricărui tip de afacere.

Promovare Facebook & Instagram Ads

Dacă vrei să ajungi la noi clienți, să creezi o relație cu aceștia și să ai un reach mare, care generează vânzări, social media e cel mai bun teren. Clienții vor oameni care le cunosc nevoile, crează legături cu ei și empatizează.
Noi studiem ultimele tendințe pe social media și adaptăm strategiile de marketing pentru fiecare categorie de clienți în parte.

Promovare Google Ads & Campanii PPC

Clienții sunt sătui de campanii și reclame! De aceea, reclamele pe Google Adwords și campaniile PPC trebuie să fie subtile, dar eficiente. Noi creăm reclame în urma unui proces amănunțit de studiere al grupului țintă. Ne folosim la fiecare pas de instrumente create pentru a veni cu cele mai bune rezultate.

SEO & Optimizarea Vitezei si a ratei de conversie a site-ului

Urcă în fruntea listei de căutări Google înaintea concurenței! Majoritatea clienților dau click pe primul rezultat apărut în lista de căutări. Optimizarea pentru motoarele de căutare este un avantaj real care te propulsează în mod organic în vârf.

Site-uri de prezentare

A fi vizibil în online înseamnă a face primul pas spre vânzare! Dacă vrei ca potențialii clienți să știe de existența ta, un site de prezentare bine construit e ceea ce-ți trebuie. Noi îți creăm o identitate atractivă, care te diferențiază de concurență prin noutate.

Magazine online

Nu ai suficiente vânzări din mediul online? Clienților le plac acțiunile ușoare și la îndemână! Concurența cu siguranță știe asta și are deja un magazin online. Noi îți construim un magazin online eficient, folosind noile standarde și orientat spre creșterea vânzărilor.

Copywriting & content marketing

Te-ai întrebat vreodată de ce unele texte te atrag, în timp ce altele seamănă cu reclamele la dero? Secretul care face diferența dintre un text bun și unul prost stă în a scrie cu impact, dar folosind limbajul de zi cu zi al clientului.

Aplicații mobil

Clienților le place să fie surprinși, confortabili și să se simtă în siguranță! Aplicațiile pentru mobil sunt o poartă spre creșterea vânzărilor, deoarece clienții le acordă o importanță majoră în conduita zilnică. Noi construim aplicații pentru Windows Android & iOS, special concepute pentru a simplifica procesul de vânzare.

Jocuri

Dacă ai avut vreodată o idee de joc, acum o poți pune în aplicare foarte ușor! Tu ne dai toate detaliile, iar noi ne punem mintea la contribuție pentru a le transforma în realitate! Cum ar fi să ai propriul joc pe care să-l joci alături de prieteni?